Beste eettafels in de tuin?

Als het gaat om terrasmeubilair, maakt geen enkel stuk de opstelling van de achtertuin het beste compleet als een eettafel voor buiten. Of je nu buiten wilt dineren of een plek hebt om spelletjes te spelen in de frisse lucht, eettafels en stoelen buiten laten je dat in stijl doen.

Beste eettafels in de tuin?

Als het gaat om terrasmeubilair, maakt geen enkel stuk de opstelling van de achtertuin het beste compleet als een eettafel voor buiten. Of je nu buiten wilt dineren of een plek hebt om spelletjes te spelen in de frisse lucht, eettafels en stoelen buiten laten je dat in stijl doen. Vergeet niet om je gasten te beschermen met een extra Sunbrella-paraplu. Weet je niet zeker met welke buitentafel je het beste kunt beginnen? Houd eerst rekening met de grootte van uw buitenleefruimte.

Voor dekken en patio's waar het vloeroppervlak beperkt is, passen ruimtebesparende vierkante buitentafels comfortabel. Of omarm een bistro-gevoel met grotere ronde tafels voor buiten dineren. Voeg vervolgens de look toe met barmeubels voor buiten, zoals hoge krukken. Eettafels buiten geven ook een gemeenschappelijk gevoel aan de opstelling.

Heeft u een meer open achtertuin? Maak gebruik van de extra kamer met een eethoek op de patio met een rechthoekige terrastafel - het grote formaat biedt plaats aan intieme maaltijden en volle soirées. Zet in de herfst bijvoorbeeld de beste terras-eettafel neer voor een wilde en prachtige Thanksgiving-spread voor vrienden en familie. Ga dan, in de zomer, de barbecue- en grillaccessoires tevoorschijn voor een heerlijk feest. Vergeet bovendien niet om elk materiaal voor eetsets op het terras te overwegen.

Houten eettafels voor buiten zorgen voor een warme en klassieke touch, terwijl glazen of metalen eettafels voor buiten strak en modern zijn. Buitentafels van helder glas openen ook de ruimte met hun transparante materiaal. Houd ook rekening met het materiaal van ander tuinmeubilair. Overweeg voor een samenhangende look stoelen te combineren met metalen frames en een metalen buitentafel.

Of coördineer met kleur voor een complementair tintje. Denk aan zwarte terras-eettafels die passen bij reeds bestaande meubels, terwijl witte eettafels op het terras terras opfleuren. Een uitschuifbare buitentafel is de ideale keuze voor gastheren die graag buiten vermaken. Deze uitschuifbare eettafel van Crate %26 Barrel begint als een tafel van gemiddelde grootte voor zes zitplaatsen voor doordeweekse hangouts en familiediners.

Voor weekendbijeenkomsten en grotere evenementen kunnen gebruikers een of beide van de twee zelfopslaande meegeleverde bladeren openen voor maximaal 12 gasten. Degenen die grotere tuinfeesten plannen, kunnen de Crate %26 Barrel Regatta eettafel overwegen, een uitschuifbare tafel met een aantrekkelijk ontwerp in duurzaam teakhout.