Eigenaar van de tuintafel?

Kelley, een ontwerper die heeft gewerkt in marketing, reclame en productontwikkeling, en haar zakenpartners kijken naar The Fashion Mall, Carmel en Northside voor toekomstige locaties. Wijnmaker Greg Harden, Indianapolis, en de in New York City gevestigde investeerder Sarah Simon zijn mede-eigenaren van The Garden Table, zei Kelley.

Eigenaar van de tuintafel?

Kelley, een ontwerper die heeft gewerkt in marketing, reclame en productontwikkeling, en haar zakenpartners kijken naar The Fashion Mall, Carmel en Northside voor toekomstige locaties. Wijnmaker Greg Harden, Indianapolis, en de in New York City gevestigde investeerder Sarah Simon zijn mede-eigenaren van The Garden Table, zei Kelley. Hoe ze dat beheert, samen met haar baan als mede-oprichter van Garden Table (met plekken in Broad Ripple en op Mass Ave) en creatief directeur bij Crafted, zullen we het nooit weten. Sommige gerechten aan The Garden Table zullen rauw zijn, waaronder acht koudgeperste sappen die fruit, groenten en helende kruiden mengen.

De tuintafel serveerde voorafgaand aan de COVID-19-pandemie een diner op de Mass Ave-locatie, maar het diner moet nog worden hervat. We hebben dat tegen veel verwachtingen met Garden Table gedaan, dus ik wil dat blijven doen waar het pad me vervolgens leidt. Jessie Harden, mede-eigenaar van de Garden Table, dacht met de aangrenzende Monon Greenway, het Railyard-gebouw in Carmel zou een uitstekende locatie zijn voor de derde locatie van het eetcafé, die gepland staat om in het vroege najaar te openen. Naast gericht op gezondheid, koopt de tuintafel ook lokaal een groot deel van zijn menu-items.

Toen Jessie Kelley en de twee andere mede-eigenaren van The Garden Table locaties voor hun sapbar overwoog, leek slechts één plek geschikt. Ik denk dat er de hele tijd veel mensen naar Garden Table komen, omdat ze verbinding maken met het merk.