Wat groeit het beste in de torentuin?

Onlangs vermeld als's werelds meest voedzame voedingsmiddelen, is snijbiet een veelzijdige, smakelijke green die je binnen of buiten kunt kweken, ongeacht het seizoen. Als u op zoek bent naar een eenvoudige manier om aubergines te kweken, hoeft u niet verder te zoeken.

Wat groeit het beste in de torentuin?

Onlangs vermeld als's werelds meest voedzame voedingsmiddelen, is snijbiet een veelzijdige, smakelijke green die je binnen of buiten kunt kweken, ongeacht het seizoen. Als u op zoek bent naar een eenvoudige manier om aubergines te kweken, hoeft u niet verder te zoeken. Van de kleine Thai tot de grote barbarella, je kunt je favoriete auberginesoorten kweken met Tower Garden. Er zijn veel verschillende soorten squash en je kunt ze allemaal kweken met Tower Garden.

Een populair gewas onder tuinders overal, squash kan behoorlijk productief (en heerlijk) zijn. Heb je ooit spruitjes gezien die nog steeds aan hun stengel vastzitten? Er is iets bijna prehistorisch aan het monstergewas. Toch heeft Tower Garden er geen probleem mee om het te laten groeien. Hoewel uien het moeilijk kunnen hebben in een Tower Garden, gedijen prei die een vergelijkbare, maar mildere smaak bieden.

Omdat prei hoog wordt, kun je ze het beste in de top van je Tower Garden planten. Net als bij prei is citroengras een goede kandidaat voor de top van je toren. Als vuistregel kun je elke groente of fruit telen die bovengronds groeit. Een torentuin is gewoon verticaal tuinieren, maar het kweekt planten met verticale kolommen.

Er zijn twee verschillende soorten torentuinen die grond gebruiken en die aerodynamisch groeien. Dit betekent dat je voedsel verbouwt met alleen water en lucht. Groenten, kruiden, fruit, bloemen kun je zo ongeveer alles verbouwen (behalve wortelgewassen, wijnstokken, struiken en bomen) met Tower Farms. Tower Garden-aardbeien zijn dubbel zo, wat waarschijnlijk de reden is waarom sommige mensen hele Tower Gardens hebben gewijd aan het kweken van alleen dit smaakvolle fruit.

Een veelvoorkomend nadeel van de meeste hydrocultuur- en aeroponische tuinsystemen is immers dat je niet dezelfde verscheidenheid aan planten kunt kweken als tuinen op grond toestaan. Tuingorens die aarde gebruiken, zijn het beste als je een all-in containertuin wilt die elke week maar een beetje water nodig heeft. Als je ooit een traditionele tuin hebt gekweekt, zul je herkennen dat dat niet het enige voordeel is van het gebruik van een torentuin. Torentuinen zijn ook perfect voor scholen om een tuinprogramma te starten om kinderen een eenvoudige manier te leren om vers voedsel te verbouwen met minimaal onderhoud.