Wat kan ik gebruiken als tuinmeubilair?

DIY tuinmeubelideeën DIY ladder plantenbak. Deze ladderplantenbak kan zo handig zijn in je tuin.

Wat kan ik gebruiken als tuinmeubilair?

DIY tuinmeubelideeën DIY ladder plantenbak. Deze ladderplantenbak kan zo handig zijn in je tuin. Tuinstoelen in een mum van tijd gedaan. Tuintafel gemaakt van oude banden.

Pallets zijn het perfecte voer voor doe-het-zelf terrasmeubilair. Door hun solide structuur en vorm zijn ze ideaal voor een breed scala aan projecten, waaronder een make-over in de achtertuin. Dat is precies wat Aniko van Place of My Taste deed met deze afgedankte pallets. Haal de 411 op deze superfunctionele en aantrekkelijke salontafel op haar blog en maak er zelf een.

Hier zijn 10 ideeën voor dek- en terrasmeubilair die u zelf kunt maken voor zowel beginnende als ervaren houtbewerkers. De warmte kan ook leiden tot andere logistieke problemen. Terrasmeubilair dat in de zon wordt weggelaten, kan opwarmen, waardoor het ongemakkelijk (of onveilig) is om aan te raken. Niemand wil zijn huid verbranden als ze gaan zitten of proberen een loungestoel aan het zwembad te verplaatsen.

Sommige buitenmaterialen kunnen jaren meegaan onder ideale omstandigheden, maar moeten mogelijk om de paar seizoenen worden vervangen wanneer ze worden blootgesteld aan slecht weer. Anderen kunnen een leven lang een groot aantal elementen weerstaan en zien er nog steeds nieuw uit. Een andere variabele die betrekking heeft op duurzaamheid is het gebruik. Als je elke zomer maar een paar keer buiten eet op je eettafel op het terras, dan zal het minder slijtage hebben dan ligstoelen en ligbedden langs het zwembad van populaire luxe resorts en hotels.

Hoe vaker het gebruik, hoe duurzamer de materialen moeten zijn. Een hoekopstelling als deze maakt veel gebruik van de ruimte in een kleine tuin en creëert een gezellige indeling rond een salontafel of vuurplaats. Deze familie maakte gebruik van een kabelhaspel die ze hadden gekregen en maakte er een van hun beste houten tuinmeubelstukken van. Als u op zoek bent naar een upcycled tuinmeubelproject, kunt u overwegen om een draadmandtafel te maken.

Het is een geweldige manier om veel karakter aan je ruimte toe te voegen, in plaats van simpelweg te kiezen voor een van de beste tuinbanken van je plaatselijke winkel. Naast redactie van Easy Gardens magazine en Woman's Weekly gardening, heeft ze als tuinspecialist gewerkt aan een aantal thuistijdschriften, waaronder Homes %26 Gardens, Country Homes %26 Interiors, Ideal Home, Living etc en Style At Home, dus ze heeft het geluk om tuinieren te zien en te schrijven over tuinieren voor alle groottes, budgetten en mogelijkheden. Als je houten tuintafel betere dagen heeft gekend, probeer dan in plaats van hem te vervangen, een makkelijke pick-me-up en geef hem een frisse lik verf. Wanneer vrienden en familie samenkomen voor een seizoensgebonden bijeenkomst, is er altijd de kans dat je geen stoelen meer hebt om bij je tuintafelideeën te passen.

Het belangrijkste is om open te staan en items te bekijken voor hun unieke potentieel om te worden omgezet in het beste tuinmeubilair, niet zoals ze in hun huidige vorm zijn. Als tuinmeubelen voorbij zijn best kijken en moeten worden vervangen, zijn er tal van eenvoudige doe-het-zelf ideeën voor tuinmeubilair die het proberen waard zijn en geen fortuin kosten om samen te stellen.