Wat zijn de beste verhoogde tuinbedden?

Alle verhoogde tuinbedden in ons assortiment behoren tot de beste opties voor het kweken van planten in beperkte omgevingen. Onze beste algemene keuze, Greenes Fence verhoogd tuinbed, vinkt echter alle vakjes aan die het is gemaakt van weerbestendig ceder, is goed ontworpen en bevat veel planten.

Wat zijn de beste verhoogde tuinbedden?

Alle verhoogde tuinbedden in ons assortiment behoren tot de beste opties voor het kweken van planten in beperkte omgevingen. Onze beste algemene keuze, Greenes Fence verhoogd tuinbed, vinkt echter alle vakjes aan die het is gemaakt van weerbestendig ceder, is goed ontworpen en bevat veel planten. Wanneer u begint met zoeken naar de beste verhoogde tuinbedden voor uw achtertuin, wilt u rekening houden met factoren zoals materiaal, grootte en onderhoud. We vroegen Julia Watkins, auteur van het aanstaande boek Gardening for Everyone, om de verschillen tussen soorten te helpen ontcijferen en wat begeleiding te bieden om aan de slag te gaan.

Dit prachtige verhoogde tuinbed voegt verfijning en stijl toe aan elke ruimte, binnen of buiten. Het moderne, gestroomlijnde stuk is gemaakt van duurzaam laminaatplastic, met een corrosiebestendig geanodiseerd aluminium frame en volledig roestvrijstalen hardware. Het is verkrijgbaar in vier andere even aantrekkelijke afwerkingen en hoewel het er fantastisch solo uitziet, kan het ook met andere worden gecombineerd en aan een muur worden gemonteerd. Dit model is gemaakt in Californië en wordt geleverd met een garantie van 10 jaar.

Als je een hoop groenten wilt verbouwen maar ruimtebeperkingen hebt, is een verticale plantenbak de juiste keuze. Dit verhoogde tuinbed met meerdere niveaus geeft je vijf plantenbakken opgehangen aan een vrijstaand, stevig zwart metalen frame dat opent als een trapladder. De plantenbakken zijn allemaal 22 inch lang, gemaakt van voedselveilig, BPA-vrij plastic (gemaakt zonder lood of kwik), en vergrendelen op hun plaats onder de lip zodat ze veilig zijn. Gegalvaniseerde kuipen zijn geweldige bedden voor het kweken van saladetuinen, kruiden en eetbare bloemen.

De metalen zijkanten worden snel warm, waardoor de grond vroeg in het seizoen opwarmt en tot laat in de herfst warm blijft. Mijn huidige bouwproject voor verhoogd bed dit jaar omvat een beetje meer van mijn tuinbudget, omdat ik meerdere eenheden stalen verhogbedsets van Edge Right heb gekocht om een met paden omzoomde grenstuin te creëren ter ondersteuning van hoge gebogen latwerkeenheden in de Gardenary-winkel. Blijf lezen om te leren hoe u het beste verhoogde tuinbed voor uw achtertuin kunt kiezen, en ontdek waarom de volgende modellen allemaal een plekje verdienden in deze reeks van enkele van de beste verhoogde tuinbedden voor planten in de achtertuin. Sommige mensen geven misschien de voorkeur aan hout, en als u van plan bent uw tuin permanent te maken of in een gebied te wonen waar u het hele jaar door kunt tuinieren, stelde ze voor te investeren in een drukbehandeld of rotbestendig houten bed, op zoek naar hout zoals Ipe of Cedar.

Bekijk voor kleine ruimtes dit tuinbed met een zelfbesproeiende plantenbak, perfect voor een kruidentuin of balkonplantenbak. Contain Your Joy biedt containertuinontwerp, inclusief op maat gemaakte seizoensplanters voor veranda decor of speciale evenementen, en verhoogd tuinontwerp in Lynnfield, Massachusetts. Nadat u de grootte van het verhoogde tuinbed hebt bepaald dat u zoekt, overweeg dan waar het tuinbed van is gemaakt, evenals extra functies zoals afvoergaten en voeringen. Vanwege de enorme hoeveelheid grond en vocht die verhoogde tuinbedden nodig hebben, is lichtgewicht plastic gewoon niet de beste optie.

Of je nu nieuw bent in tuinieren of jezelf als een expert beschouwt, een verhoogd tuinbed kan het proces gemakkelijker maken. Stoffen of vilten kweekbakken of tuintassen zijn een andere relatief goedkope optie voor verhoogd bed, vooral geschikt voor de tuinman die graag planten verplaatst, omdat ze licht van gewicht zijn en meestal handvatten hebben. Voordat u gaat winkelen voor een verhoogd tuinbed, moet u uw buitenruimte onderzoeken en nadenken over hoeveel u ervan wilt wijden aan een verhoogd tuinbed. Compleet met afvoergaten, wielen en ingebouwde opslag, heeft dit verhoogde tuinbed van Best Choice Products alle functies die u maar wilt.

Voordat het geld op een nieuw verhoogd tuinbed wordt bespat, moeten bepaalde factoren zorgvuldig worden overwogen om de beste te krijgen. Watkins zegt: „De beste manier om herten uit je tuin te houden, is door een hoog stevig hek te bouwen van maximaal 8 voet hoog.