Welk type verhoogde tuinbedden zijn het beste?

Beste keuze producten Verhoogd tuinbed. Jumbl verhoogd Canadees ceder tuinbed.

Welk type verhoogde tuinbedden zijn het beste?

Beste keuze producten Verhoogd tuinbed. Jumbl verhoogd Canadees ceder tuinbed. Keter Urban Bloomer 12, 7 gallon verhoogd tuinbed. Ceder en redwood zijn de twee beste houtkeuzes om verhoogde tuinbedden mee te bouwen.

Ze zijn allebei zeer duurzaam, mooi en van nature bestand tegen vocht, rot en zelfs termieten. De kosten van elk kunnen aanzienlijk variëren, afhankelijk van waar u woont. We hebben ontdekt dat redwood betaalbaarder is aan de westkust, terwijl ceder gemakkelijker verkrijgbaar is en dus goedkoper is in het oosten van de VS. Dit prachtige verhoogde tuinbed voegt verfijning en stijl toe aan elke ruimte, binnen of buiten.

Het moderne, gestroomlijnde stuk is gemaakt van duurzaam laminaatplastic, met een corrosiebestendig geanodiseerd aluminium frame en volledig roestvrijstalen hardware. Het is verkrijgbaar in vier andere even aantrekkelijke afwerkingen en hoewel het er fantastisch solo uitziet, kan het ook met andere worden gecombineerd en aan een muur worden gemonteerd. Dit model is gemaakt in Californië en wordt geleverd met een garantie van 10 jaar. Als je een hoop groenten wilt verbouwen maar ruimtebeperkingen hebt, is een verticale plantenbak de juiste keuze.

Dit verhoogde tuinbed met meerdere niveaus geeft je vijf plantenbakken opgehangen aan een vrijstaand, stevig zwart metalen frame dat opent als een trapladder. De plantenbakken zijn allemaal 22 inch lang, gemaakt van voedselveilig, BPA-vrij plastic (gemaakt zonder lood of kwik), en vergrendelen op hun plaats onder de lip zodat ze veilig zijn. We hebben ook verhoogde tuinbedden gevonden in verschillende mediums, wat betekent dat u de optie kunt vinden die past bij de esthetiek van uw tuin. Hiermee kunnen gebruikers vrijwel overal een tuin plaatsen, zelfs als de tuin niet geschikt is voor het installeren van een traditionele tuin op de begane grond.

Voordat het geld op een nieuw verhoogd tuinbed wordt bespat, moeten bepaalde factoren zorgvuldig worden overwogen om de beste te krijgen. Of u nu een beginnende tuinman bent of een ervaren professional bent, het gebruik van verhoogde tuinbedden is een geweldige manier om uw tuinplannen te diversifiëren en het meeste uit uw buitenruimte te halen. Als u ervoor kiest om uw houten tuinbedden af te dichten, kies dan voor een niet-giftige sealer, zoals Garden Seal of Hope's Natural Tung Oil. Of je nu op zoek bent naar een bestuivervriendelijk perceel bloemen of een klein vierkant groenten en kruiden, we delen enkele van de beste verhoogde tuinbedden om je op weg te helpen.

We hebben verschillende soorten verhoogde tuinbedden toegevoegd, of u nu op zoek bent naar bedden die groot genoeg zijn zodat u zich niet hoeft te bukken naar de tuin of bedden die uw buitenruimte wat stijl geven. Of je nu nieuw bent in tuinieren of jezelf als een expert beschouwt, een verhoogd tuinbed kan het proces gemakkelijker maken. Het vergelijken van enkele van de belangrijkste kenmerken, zoals materiaal, grootte en montagevereisten die de meeste tuinbedden bieden en het overwegen van uw tuindoelen, ruimte en ontwerpschema, kan het waden door de opties gemakkelijker maken. Het kiezen van het beste verhoogde tuinbed hangt af van ruimtebeperkingen, fysiek comfort, ontwerp en het type planten dat wordt gekweekt.

Voor degenen die liever niet op handen en knieën gaan zitten om hun bloemen te verzorgen, brengt dit royale, tweelaagse verhoogde tuinbed je tuinieren naar geheel nieuwe hoogten. Onze beste algemene keuze, Greenes Fence verhoogd tuinbed, vinkt echter alle vakjes aan die het is gemaakt van weerbestendig ceder, is goed ontworpen en bevat veel planten. Compleet met afvoergaten, wielen en ingebouwde opslag, heeft dit verhoogde tuinbed van Best Choice Products alle functies die u maar wilt. Watkins zegt: „De beste manier om herten uit je tuin te houden, is door een hoog stevig hek te bouwen van maximaal 8 voet hoog.