Hoe hoog is een tuintafel?

Tafels met standaard- of eethoogte zijn 30 inch hoog en zijn een zeer populaire optie voor eetruimtes buiten. Een gemiddelde eettafel voor buiten heeft een standaardhoogte van 28 tot 30 inch.

Hoe hoog is een tuintafel?

Tafels met standaard- of eethoogte zijn 30 inch hoog en zijn een zeer populaire optie voor eetruimtes buiten. Een gemiddelde eettafel voor buiten heeft een standaardhoogte van 28 tot 30 inch. De hoogte van de tafel is niet afhankelijk van de grootte van het tafelblad, dus deze standaardhoogte is van toepassing op elke eettafel, van een grote 14-persoons tafel tot een kleine bistrotafel. Eetkamerstoelen en bistrostoelen zijn zeer geschikt om te combineren met deze tafels, met een standaardhoogte van 18 tot 26 inch.

Eettafels of tafels met standaardhoogte zijn meestal 26-30 inch lang en zijn de meest voorkomende tafelhoogte. Hierdoor zijn ze verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan maten, afwerkingen en uitvoeringen. Bij het combineren van eetkamerstoelen met eettafels is de beste zithoogte 16-19 inch. De eettafel heeft een standaardhoogte van ongeveer 28 inch.

Deze terrastafel voor buiten is geschikt voor diners, groot of klein. Eettafels zijn het meest voorkomende type terrastafel voor buiten. Hierdoor zijn er veel maten, vormen en stijlen eettafels om uit te kiezen. Eettafels voor buiten zijn er in verschillende weerbestendige afwerkingen om ze lang mee te laten gaan terwijl ze buiten zijn.

De normale hoogte van een eettafel voor buiten is 28 tot 30 inch. Omdat de tafelhoogte onafhankelijk is van de tafelgrootte, is deze standaardhoogte van toepassing op elke eettafel, van een enorme 14-persoons tafel tot een kleine bistrotafel. Eetkamerstoelen en bistrostoelen met een typische hoogte van 18 tot 26 inch zijn ideaal om met deze tafels te combineren. Hoe groot zijn de tafels in drie maten? Een tafel met staafhoogte meet over het algemeen in het hoogtebereik van 40 tot 42 inch.

Een tafel op tegenhoogte is ongeveer 34 tot 36 inch lang, en standaard eethoogte-tafels variëren van 28 tot 30 inch lang.